Aanbod Training & Coaching

Training Presenteren als een BINK

2,5 dag
997 ex btw
Het complete pakket om goed te leren presenteren. Dompel je onder in de wereld van krachtig en authentiek presenteren. Vind jouw eigen unieke spreekstijl en leer hoe je die benut. Inspireer je publiek met goed gekozen verhalen. Maak ook online echt verbinding met je publiek.

Workshop Online Presenteren met interactie

2,5 uur

197 ex. btw
Tijdens deze interactie live workshop leg je de basis voor krachtig online presenteren. Leer manieren om ook online echt verbinding te maken met je publiek. En hoe houd je de aandacht vast? Online presenteren is onderdeel van het ‘nieuwe werken’. Ben jij er klaar voor?

1-op-1

Presentatiecoaching

Sessie of Traject
Vanaf 350 ex. btw
Vind met presentatiecoach Boaz Lugten jouw presentatietalent. Letterlijk, want het talent zit er al. We hoeven het alleen nog maar samen te ont-dekken. Je leert geen kunstjes die je toch weer snel vergeet, maar je leert juist hoe je fantastisch presenteert door jezelf te blijven.

Over Boaz


De liefde voor presenteren bloeide bij Boaz Lugten al op vanaf het moment dat hij kon lezen. Inmiddels heeft hij meer dan 20 jaar ervaring in openbaar spreken en deelt hij zijn ervaringen en expertise graag met jou.


Boaz is opgeleid aan de School voor Presentatiecoaching en lid van de Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA).

Eerstvolgende trainingen & workshops

29 

NOV

9:30-12:00

Workshop Online Presenteren met interactie

Interactieve online workshop

16

MRT

9:30-17:00

Training Presenteren als een BINK

2,5 daagse training

16 & 30 maart 2023: locatie

20 april 2023: online