Over Boaz

Presentatietrainer | Sprekerscoach

Over Boaz

Presentatietrainer | Sprekerscoach

Ontdek jouw spreekkracht

Leuk dat je op mijn website bent! Als presentatiecoach presenteer ik mezelf natuurlijk graag. 

 

Ik ben Boaz Lugten. Opgegroeid in mijn Indonesische familie van verhalenvertellers. Als mijn opa een verhaal vertelde, zette hij een pruik op en bracht het verhaal met geluiden, geuren en kleuren. Ik was geboeid van begin tot eind en meteen verkocht en verknocht aan presenteren. Waar mijn klasgenoten op de basisschool huiverden voor hun spreekbeurt, daar stond ik te springen om ‘m te geven. 

 

Nu ben ik meer dan 20 jaar, 10 jaar ondernemerschap, duizenden presentaties en lezingen verder. Ik ken de blijvende kracht van een verhaal als je het goed overbrengt. En dat verhaal hoeft echt geen roman te zijn. Ook de jaarcijfers of een afdelingsoverleg kun je boeiend maken. Maar in de praktijk zie ik nog te veel boodschappen verloren gaan. Door gebrek aan structuur, een te gekunsteld praatje of te weinig emotie. Ondanks de vele manieren waarop je geautomatiseerd of niet je boodschap kunt delen, is en blijft het presenteren van jouw ideeën mensenwerk.

 

Mijn missie is om jou te helpen beter te presenteren, zodat jij ook de jouw boodschap beeldend overbrengt. Met je eigen kracht.

De kracht van Boaz

Gecertificeerd presentatiecoach
Meer dan 20 jaar ervaring in openbaar spreken
Grote affiniteit met gebarentaal, een beeldende taal

Ontwapenend en scherp analyserend

Lid van de Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA)

Het team van In Strength

Boaz Lugten

Trainer en Coach | Programmamaker

Margriet Lugten-Laros

Office Manager | Programmamaker

Onze diensten

Presentatietraining

Eerlijke feedback, ontspannen sfeer en volop ruimte om te oefenen, dat kan je verwachten tijdens de training. Je leert geen tijdelijke trucjes, maar leert vanuit jouw sterke punten structureel beter te presenteren.

Presentatiecoaching

Je gaat je eigen presentatietalent vinden, want het zit er al. Ik ga het laagje dat eroverheen zit, samen met jou weghalen. Zo leer je geen trucjes, maar blijf je dicht bij jezelf.

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter zorg ik ervoor dat de dag ontspannen verloopt en dan iedereen goed geïnformeerd en tevreden naar huis gaat. Vanuit mijn eigen ervaring als openbaar spreker zorg ik voor interactie met het publiek en haal ik het beste in de sprekers naar boven.